Bedrijf Timmerman rond het jaar 1886 - 1900

Bedrijf Timmerman rond het jaar 1886 - 1900

 

  Natuursteenbedrijf Timmerman

   Frenchlaan 34-40

   8900 Ieper

   T. 057 20 10 21

   F. 057 20 42 32

   natuursteenbedrijftimmerman@skynet.be

 

   Navigatie-info:

    Ingeven in GPS:

    (MK)(Maarschalk) Frenchlaan

   Toegangsstraat tot Menenpoort

 

   Normale openingsuren:

   Maandag - vrijdag: 8u00 - 19u00
   Zaterdag: 9u00 - 17u00

   Zondag: gesloten

 

   Tijdens bouwverlof:

   Maandag - vrijdag: 10u00 - 17u00

   Zaterdag: 11u00 - 16u00

   Zondag: gesloten

 

 Bereken route

Grafmonumenten 3D tekeningen

Zoekt u iets persoonlijk? Iets wat u niet dagelijks ziet of gewoon eens iets anders? Op deze manier kan dit visueel in 3D worden voorgesteld. Eerst en vooral luisteren we naar onze klanten, hoe de persoon was, hoe hij leefde, hobby's en eventueel of men al een model gezien heeft die bestaand is. Daarna maken we eerst wat schetsen, ruwe tekeningen en zo komen we tot uw ideaal grafmonument om uw geliefden op een perfecte manier te herdenken. Bovendien is deze service volledig gratis.

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.


Grafmonument ontwerp - realisatie te Begraafplaats Zedelgem
Grafmonument getekend volgens ontwerp klant
Ontwerp Grafmonument voor Wouter Weylandt te Sint-Denijs-Westrem bij Gent
Grafmonument tekening realisatie te begraafplaats Ieper
Grafmonument met inox ontwerp
Ontwerp grafmonument

Grafmonument ontwerp met glas

Natuursteenbedrijf Timmerman sinds 1886 - 6de generatie specialist in kwaliteit & vakmanschap

 

Welkom bij Natuursteenbedrijf Timmerman

Grafzerken , Grafmonumenten
Bij Natuursteenbedrijf Timmerman uit Ieper bij Kortrijk, kan u sedert 1886 terecht voor grafzerken, grafmonumenten - zowel klassiek als zeer modern - van hoogstaande kwaliteit, perfect afgewerkt. Tevens mogelijk om de grafzerken een persoonlijke toets te geven met onder andere aandenkplaatjes, beelden, zijden bloemen... Naast de grafzerken en grafmonumenten kan u bij ons ook terecht voor urnenveldmonumenten, urnenmonumenten. Natuursteenbedrijf Timmerman biedt u ook alle graniet, marmer, arduin (Belgisch Blauw Hardsteen) aan voor allerhande inrichtingen en dit op maat van de klant. voorbeelden: keukenbladen, badkamerbekleding, venstertabletten, gevelbekleding, dorpels, grafzerken, urnenveldmonumenten en nog zoveel meer! Ook voor lasergravures en kindermonumenten bent u aan het juiste adres. 

Natuursteenbedrijf Timmerman Historie 1886 tot heden

Natuursteenbedrijf Timmerman IEPER - West-Vlaanderen. 1886 - heden........ Al sinds 1886 staat Natuursteenbedrijf Timmerman bekend voor zijn optimale kwaliteit tegen de laagste prijzen met deze instelling werkt men tot op de dag van vandaag nog altijd. Natuursteenbedrijf Timmerman is uitgegroeid tot een van de meest gerespecteerde bedrijven in zijn sector. Vakkennis zijn doorgegeven van generatie op generatie. Een mooi voorbeeld hiervan is de samenstelling en plaatsen van de grafzerken - grafmonumenten, nergens anders worden de grafzerken zo kwaliteitsvol, goed en zorgvuldig samengesteld en geplaatst. Het bewijs hiervan zijn de grafzerken die meer dan 100 jaar geleden geplaatst werden en die nog altijd in uitstekende staat zijn.

Natuursteenbedrijf Timmerman sinds 1886 in Ieper